Un politician clujean este corigent la reproducţie :)

Un politician clujean este corigent la reproducţie :)
Unul dintre tinerii politicieni ai Clujului nu reuşeşte să-şi termine facultatea din cauza examenului de reproducţie, picat în anul II.

„Am absolvit Liceul sportiv "Unirea" din Cluj-Napoca, am facut studii post-liceale in domeniul turismului la Liceul "Virgil Madgearu" si apoi am absolvit Facultatea de Drept la Universitatea "Spiru Haret" din Bucuresti. In prezent, sunt student in anul VI la Facultatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, urmand sa am specializarea de inginer zootehnist", scria Mihai Szeplekan pe blogul său, în 2012.

Suntem în 2014 şi situaţia nu s-a schimbat cu nimic. Mihai încă nu a reuşit să termine USAMV şi să devină, aşa cum îşi doreşte, inginer zootehnist.

Problema este un examen din anul al doilea. Amuzant sau nu, Szeplekan a picat la examenul de reproducţie şi nu reuşeşte să obţină nota de trecere cu niciun chip. Profesorul care predă materia biologia reproducţiei şi IA se numeşte Vasile Miclea, are 65 de ani, şi este cunoscut pentru severitatea sa.

"Domnul Miclea nu îl trece în veci dacă nu învaţă. Nu l-a trecut examenul la vremea lui şi îi va fi foarte greu să îl treacă li să termine facultatea", spune o sursă ZIUA de CLUJ.

"Nu s-a pus problema să nu vreau să-l trec. A fost un student ca oricare altul", a spus profesorul Miclea.

Mihai Szeplekan nu a putut fi contactat.

 

 

Comenteaza