USL: "PDL Cluj dorește să-și filmeze propria neputință"

USL:
USL Cluj spune despre decizia PDL Cluj de a instala camere video la intrarea în secţiile de votare în ziua referendumului că "Traian Băsescu și PDL Cluj vor să-și filmeze propriul boicot prin care încalcă din nou Constituția".

"Considerăm că ar fi utilă și filmarea amenințărilor realizate de membrii PDL pensionarilor, avertizându-i că dacă ies la vot, nu le vor mai acorda ajutoarele sociale de la UE distribuite de primării, așa cum s-a întâmplat și la Bobâlna. Sperăm că, camerele PDL nu vor fi folosite ca repercusiuni față de cei ce îndrăznesc să-și respecte statutul de cetățean, a celor ce respectă Constituția ori pentru a-i intimida pe membrii și simpatizanții PDL dornici să voteze DA la referndum , DA împotriva lui Traian Băsescu" a declarat Remus Lăpușan, Președintele PSD Cluj.

La rândul său, Marius Nicoară spune că aparatele de filmat pot garanta o transparență electorală.

"Cerem liderilor PDL să nu folosească camerele pentru vreo răzbunare securistă, o constantă atât de dragă dlui Traian Băsescu. Le amintim liderilor PDL Cluj, că USL asigură buna funcționare a instituților statului și că nu vom permite nici o intimidare politică", a spus Nicoară.

Etichete
Comenteaza