News alert Update Video Foto PRĂPĂD în Cluj-Napoca după ruperea de nori! Străzi inundate și copaci căzuți pe drum / "Capacele de la canal au sărit"

PRĂPĂD în Cluj-Napoca după ruperea de nori! Străzi inundate și copaci căzuți pe drum / "Capacele de la canal au sărit"
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

O ploaie torențială de joi seară a provocat inundații și haos pe străzile din Cluj-Napoca. Apele au acoperit mai multe străzi, iar capacele de canal au fost smulse din locurile lor.

Un șofer a avertizat asupra pericolelor de pe calea Frunzișului și strada Observatorului, unde toate capacele de canale de pe banda 1, pe sensul de ieșire din Cluj, au sărit.

„Atenție pe calea Frunzișului și strada Observatorului, toate capacele de canale de pe banda 1 sunt sărite, pe sensul de ieșire din Cluj. Evitați giratoriul calea Turzii cu strada Observatorului, sau dacă nu aveți altă soluție, mergeți pe banda 2. Pe banda separată de urcare, o mașină era blocată”, a spus acesta.

De asemenea, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină pentru a scoate apa din imobilele afectate de pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu, strada Ioachim Olteanu din localitatea Florești, precum și de pe străzile Eroilor, Albac și Dobrogeanu Gherea din municipiul Cluj-Napoca.

În plus, echipele de intervenție au primit două solicitări pentru degajarea arborilor căzuți pe străzile Eroilor, Dorobanților, Teodor Mihali și Albac.

Autoritățile locale fac apel la cetățeni să evite zonele afectate și să circule cu prudență, pentru a preveni accidentele și a facilita intervențiile echipelor de urgență.

UPDATE: "De asemenea, au fost înregistrate solicitări pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Anatole France, Andrei Mureșanu, Aviator Bădescu, Romulus Vuia și Câmpului din municipiul Cluj-Napoca", au mai transmis pompierii clujeni.

CITEȘTE ȘI: Cod portocaliu de ploi torențiale în Cluj-Napoca și în alte patru comune

Comenteaza