Bobiţele FERMECATE: luptă împotriva INFECŢIILOR, previn CARIILE şi ţin departe CANCERUL

Bobiţele FERMECATE: luptă împotriva INFECŢIILOR, previn CARIILE şi ţin departe CANCERUL
Pe lângă proprietăţile benefice pe care le au, aceste bobiţe au o savoare aparte. Dintre toate fructele cunoscute, conţin cei mai mulţi antioxidanţi, ceea ce le transformă în importante arme de apărare a organismului uman. Luptă împotriva infecţiilor, previn cancerul sau bolile cardiovasculare şi reprezintă o importantă sursă de vitamine.

MERIŞOARELE, sau afinele rosii cum mai sunt numite, sunt considerate, încă din cele mai vechi timpuri, tratamente miraculoase pentru numeroase boli, printre care cele ale tractului urinar sau cardiovasculare. Impactul lor benefic a fost descoperit de către strămoşii noştri şi confirmat în zilele noastre prin studii specializate.

SURSĂ DE VITAMINE
În compoziţia lor, veţi regăsi acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar şi uleiuri şi săruri minerale. Consumul zilnic de afine roşii formează un zid de protecţie împotriva bacteriilor patogene, cum ar fi E.coli, Helicobacter pylori (responsabilă pentru ulcerul gastric), Streptococcus mutans (principala responsabilă pentru cariile dentare).

PREVIN CANCERUL SAU BOLILE CARDIOVASCULARE
Crude sau sub forma de suc, merisoaree se recomandă persoanelor cu afecţiuni cardiovasculare. Antioxdanţii din compozitie fac minuni pentru întreg sistemul cardiovascular având şi proprietatea de a restabili nivelul normal al colesterolului. Merisoarele conţin proantocianidină, care nu este nimic altceva decât un antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C, cu un important efect anticancer. Proantocianidina inhibă creşterea celulelor canceroase, iar o cura cu suc de merisoare poate fi un bun tratament complementar.

SURSĂ DE CALCIU
Pentru că sunt o importantă sursa de calciu, merişoarele ajută la întărirea danturii şi a sistemului osos şi reduce riscul apariţiei osteoporozei.

LUPTĂ ÎMPOTRIVA INFECŢIILOR
Merişoarele ajută organismul să îşi menţină sănătatea, să lupte împotriva posibilelor infecţii şi să îşi susţină procesul de luptă împotriva radicalilor liberi. Scăderea numărului de infecţii implică şi reducerea administrării antibioticelor în exces, problemă ce afectează copiii, dar şi adulţii la nivel global.

ADIO KILOGRAMELOR ÎN PLUS
Merişoarele sau afinele roşii te ajută să slăbeşti. Acizii organici continuţi au proprietatea de a reduce depozitele de grăsime în doar câteva săptămâni în care se recomandă să bei în fiecare zi câte un pahar de suc proaspăt preparat.

ŢIN DEPARTE INFECŢIILE URINARE
Cu foarte putine contraindicaţii şi interactiuni medicamentoase, merişorul este unul dintre remediile naturiste cele mai sigure şi are rezultate excelente în prevenirea infecţiilor şi ameliorarea simptomelor infecţiilor tractului urinar.

Comenteaza