Clujul şi Bucureştiul, cu cei mai mulţi pacienţi cu COVID internaţi/ Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

Clujul şi Bucureştiul, cu cei mai mulţi pacienţi cu COVID internaţi/ Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi
| Foto: mediafax.ro

Clujul a raportat luni cel mai mare număr de noi infectări cu noul coronavirus dintre județe şi are cel mai mare număr de pacienţi internaţi, după Capitală.

În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate 43 de cazuri noi de COVID, asta după ce ieri nu a fost înregistrat niciun caz nou în judeţ. 

Pe primele locuri la noile infectări se află tot municipiul București, cu 95 de cazuri noi de COVID, urmat de Cluj, cu 43, de Brașov, cu 20 şi de Teleorman, cu 10 cazuri. 

În ceea ce privește incidenţa, Clujul rămâne pe locul doi, cu 0,45 la mie, în creștere ușoară față de ieri, când avea 0,42, după Capitală, care are 0,55 cazuri la mie, media la nivel național fiind de 0,16 la mie.

În prezent, în spitalele din Cluj sunt internați 30 de pacienți cu COVID, dintre care 2 sunt copii. Pe secțiile ATI sunt 10 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

La nivel național, în spitale sunt 488 de pacienți confirmați cu COVID, dintre care 65 la ATI.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 213 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus și un deces.

Comenteaza