Clujul și Bucureștiul, cu cele mai multe cazuri noi/ Incidențele COVID la zi

Clujul și Bucureștiul, cu cele mai multe cazuri noi/ Incidențele COVID la zi

Clujul se situează, luni, pe locul întâi între județe și pe locul doi pe țară la cazurile noi de COVID, depistate în ultimele 24 de ore.

După ce ieri a raportat ZERO cazuri, Clujul a sărit astăzi pe locul doi național, după București la numărul noilor infectări. Astfel, cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Bucureşti - 57, în judeţul Cluj - 32, în Bihor - 16 și în Hunedoara - 14 cazuri. În nouă județe nu s-a înregistrat niciun caz nou de COVID, iar în restul au fost raportate sub zece noi infectări. 

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul rămâne tot pe locul doi, cu 0,49 la mie, sub București (0,69), urmat de județele Arad și Timiș, ambele cu 0,41 la mie și de Sibiu, cu 0,40. Media națională luni este de 0,20 cazuri la o mie de locuitori.

În Cluj-Napoca rata de incidență a cazurilor de COVID este de 0,64 la mie, cu 215 cazuri de boală active, din cele 369 din tot județul.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 256 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar o persoană diagnosticată cu virusul a murit.

Comenteaza