Dieta eficientă de toamnă! Meniu pentru 7 zile

Dieta eficientă de toamnă! Meniu pentru 7 zile
| Foto: Arhiva

În dieta de toamnă sunt interize alimente precum zahăr, pâine, sucuri îndulcite artificial şi sare în exces. Totodată, mesele trebuie luate la ore fixe, iar masa de seară nu trebuie luată mai târziu de ora 18.30.

LUNI

Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara

Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)

Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

MARTI

Mic Dejun: Un pahar mare de must rece, jumatate de grepfruit si 250 de grame de piept de pui la gratar

Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)

Cina: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine.

MIERCURI

Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara

Pranz: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine si doua oua fierte.

Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

JOI

Mic Dejun: Un pahar mare de must rece, jumatate de grepfruit si 250 de grame de piept de pui la gratar

Pranz: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine si doua oua fierte.

Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

VINERI

Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara

Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)

Cina: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine.

SAMBATA

Mic Dejun: Un pahar mare de must rece, jumatate de grepfruit si 250 de grame de piept de pui la gratar

Pranz: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine si doua oua fierte.

Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

DUMINICA

Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara

Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)

Cina: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine.

Etichete
Comenteaza