Pregăteşte-ţi părul de toamnă cu 3 măşti uşor de făcut acasă!

Pregăteşte-ţi părul de toamnă cu 3 măşti uşor de făcut acasă!

Părul se schimbă odată cu anotimpurile şi necesită îngrijire pentru a face faţă tuturor încercărilor la care îl supui: întins cu placa, ondulare, uscare cu feonul.

Mască de păr cu ou

Spre deosebire de albușul de ou, care degresează părul, gălbenușul îi asigură hidratarea. Amestecă două gălbenușuri de ou cu jumătate de avocado, apoi aplică masca pe păr și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute. Poți aplica masca pe părul uscat sau pe păr ud. La final, clătește bine părul și spală-l cu șampon.

Mască de păr cu smântână, miere și ulei de măsline

Mierea este foarte hidratantă, iar alături de uleiul de măsline și de iaurt sau smântână, va face minuni pentru părul tău. Amestecă un sfert de ceașcă de iaurt sau smântână cu o lingură de miere și o linguriță de ulei de măsline. Aplică masca pe păr și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute. Apoi clătește și spală părul cu șampon, iar la final lasă-l să se usuce natural.

Mască de păr cu ulei de ricin

Amestecă o lingură de ulei de ricin cu o lingură de ulei de măsline și o lingură de miere. Poți folosi un blender, ca să amesteci mai ușor toate ingredientele. Aplică masca pe păr cu ajutorul unei pensule, având grijă să acoperi fiecare șuviță în parte, de la rădăcină spre vârf. Lasă masca să acționeze timp de 20-30 de minute, apoi clătește și spală părul cu șampon.

Etichete
Comenteaza