Rețetă de weekend pentru dietă: File de somon sub crustă de piper
- Scris de Ziua de Cluj
- 03 Mai 2019, 10:51
- Sănătate
- Ascultă știrea

Îți prezentăm o rețetă delicioasă, ușor de făcut și sănătoasă.
Ingrediente
2 fileuri de somon
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 dovlecel mic
1 bulb mic de fenicul
frunzele de la 1 ceapa verde
2 linguri ulei
2 linguri boabe de pipercolorat
suc de lamaie
Mod de preparare
Legumele se spala, se curata si se taie fasii. Boabele de piper se zdrobesc usor si se pun intr-un castron. Pestele se spala, se stropeste cu zeama de lamaie si se tavaleste prin boabele de piper. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele cate 3 minute pe fiecare parte. Legumele se repartizeaza pe 2 farfurii iar deasupra se aseaza fileurile de somon.