Zambete de Hollywood. Crestere de 75% a clujenilor care apeleaza la tratamente de albire a dintilor

Zambete de Hollywood. Crestere de 75% a clujenilor care apeleaza la tratamente de albire a dintilor
Locuitorii din Cluj-Napoca fac tot posibilul pentru a dobandi zambete asemenea vedetelor de la Hollywood. Medicii unui cabinet stomatologic au observat, in ultimele opt luni, o crestere de 75% a persoanelor care apeleaza la tratamente de estetica pentru a obtine o dantura perfecta.

De regula, persoanele apeleaza la medicul stomatolog atunci cand exista o problema stringenta, insa trendul ultimilor ani a provocat o criza a imaginii personale perfecte. Astfel, in momentul de fata majoritatea persoanelor care trec pragul cabinetului se intereseaza de metode de infrumusetare si mentinere a unui zambet alb, perfect.

"Mai mult ca niciodata, pacientii sunt foarte preocupati de felul in care arata, iar zambetul este cartea de vizita a fiecaruia. Daca anii trecuti tratamentele de albire sau aplicarea fatetelor dentare erau cerute doar de 1 din 10 pacienti, acum doua persoane din 10 apeleaza la un fel de tratament estetic", a afirmat stomatologul Daniela Pasc.

Dupa cum era de asteptat, cele mai interesate de acest subiect sunt doamnele si domnisoarele, care sunt de altfel cele care isi atrag partenerii spre un tratament dentar.

"Este ceea ce speram noi, ca medici, sa observam in comportamentul pacientilor nostri: o dorinta de a mentine un zambet in primul rand sanatos si totodata frumos, printr-un obicei care sa permita depistarea problemelor din timp si tratarea acestora inainte de a deveni grave", a adaugat doctorul. 

În ultimele opt luni a avut loc o crestere cu 75% a pacientilor care apeleaza la tratamente de estetica dentara, raportat la numarul de pacienti care trec pragul cabinetului in fiecare zi. 

Comenteaza