Șatra BENZ: ”NU mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn”

Șatra BENZ: ”NU mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn”

În data de 16 octombrie 2022 s-a stins din viață NOSFE. Ziua va rămâne una de tristă amintire pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z. Între timp, au apărut mai multe speculații cu privire la cauza decesului artistului. Ce mesaj au transmis cei de la Șatra B.E.N.Z. 

Decesul artistului a venit la doar câteva ore după ce Șatra B.E.N.Z. a susținut duminică, un concert la Romaero, în București, NOSFE murind în propria locuință.

Deoarece în mediul online au apărut diferite informații privind moartea lui NOSFE, cei de la Șatra B.E.N.Z. au revenit pe Instagram, de această dată la story, cu un mesaj prin care anunță că artistul a făcut infarct și nu a murit în somn.

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte.

Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, au transmis cei de la Șatra B.E.N.Z. pe Instagram, potrivit protv.ro

Șatra BENZ: ”NU mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE!”

”Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Ilfov.

Comenteaza