Mihai Teja: încercăm să facem tot ce putem să salvăm această echipă

Mihai Teja: încercăm să facem tot ce putem să salvăm această echipă
Noul antrenor al Universităţii Cluj, Mihai Teja, a precizat după înfrângerea formaţiei sale cu 2-0, la FC Vaslui, că încearcă, alături de staff-ul său, să facă tot ce poate pentru a salva echipa de la retrogradare.

Teja a apreciat că formaţia sa a întâlnit un adversar puternic, dar că echipa sa luptă în continuare pentru evitarea retrogradării.

"Încercăm să facem tot ce depinde de noi ca să salvăm această echipă. Vom avea şi pauza de iarnă şi sper să reuşim să remediem problemele (de joc, n.red.) pe care le avem", a precizat Mihai Teja, la Digi Sport.

"Am luat gol, după care au căzut un pic din punct de vedere psihic, sunt deja destul de căzuţi psihic, am încercat să le mai ridic moralul în ultimele două zile", a adăugat Teja.

Teja a opinat că arbitrajul a fost unul bun, însă a amendat delegarea lui Gheorghe Chivorchian, care ar urma să fie preşedinte al clubului FC Vaslui, ca observator la meciul cu "U".

"Arbitrajul a fost bun; nu mi se pare corect, nu este normal ca viitorul preşedinte al unui club să fie observator la echipa sa", a menţionat Teja.

Etichete
Comenteaza