Junior NRA testează maşină nouă de raliu înainte de Raliul Deltei

Junior NRA testează maşină nouă de raliu înainte de Raliul Deltei
Juniorul Napoca Rally Academy Simone Tempestini a testat un Citroen DS3 R3 înainte de Raliul Deltei Dunării.

 

Macadamul de la Tulcea a fost testat la finele săptămânii trecute în pregătirea celei de-a XV-a ediții a Danube Delta Rally, pe probele speciale Eoliene și Babadag, ambele incluse în traseul raliului. La teste a participat și Simone Campedelli, multiplu campion al Italiei, alături de juniorul Napoca Rally Academy, Simone Tempestini. La finele lunii februarie vor demara și lucrările de reabilitare a întregului traseu al raliului.

Juniorul NRA a testat în cursul weekend-ului trecut modelul Cïtroen DS3 R3, în pregătirea participării atât la Campionatul Mondial de Raliuri (JWRC), cât și la Cïtroen Top Driver. Prezent la testele DanubeDelta Rally 2014, Campedelli, un bun cunoscător al modelului Cïtroen DS3 R3, apreciază că probele speciale din traseul Danube Delta Rally se pretează la o etapă de campionat mondial.

Marco Tempestini, tatăl lui Simone şi membru şi el în Napoca Rally Academy, a participat, de asemenea, la teste și l-a sfătuit pe Simone, fiind extrem de încrezător în șansele lui pentru acest sezon. Totodată, și-a anunțat și el participarea la Danube Delta Rally 2014 cu noua sa mașină Ford Fiesta R5, și a menționat că una dintre probele sale favorite este Babadag, inclusă în configurația din acest an a raliului.

Danube Delta Rally a fost reluat anul trecut, după o pauză de 20 de ani, și s-a aflat încă de la început pe prima poziție în etapele Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Anul acesta, evenimentul are loc între 29 și 31 mai, fiind organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, cu susținereaConsiliului Județean Tulcea și a Primăriei Tulcea. Raliul reprezintă a treia etapă a campionatului naţional.

Comenteaza