Teja: Vreau să rămân la "U" şi sezonul viitor + Dezvăluire despre planurile lui Lemnaru VIDEO

Teja: Vreau să rămân la
Antrenorul lui "U", Mihai Teja, a fost invitat vineri seara la emisiunea Realitatea Sportivă Clujeană, de la Realitatea TV Cluj.

Mihai Teja a vorbit vineri, la Realitatea TV Cluj, despre meciul cu FC Botoşani, despre planurile sale de viitor şi despre unii dintre jucătorii săi, cărora le-a schimbat mentalitatea.

Teja: "U" se poate gândi anul viitor la cupele europene

Teja a venit la Universitatea după etapa a 11-a a actualului campionat şi are un bilanţ de invidiat. Echipa avea atunci 4 puncte, iar acum, după alte 15 etape, are 27. Din 15 meciuri a câştigat 7, a remizat în două şi are 6 înfrângeri. Interesant este că în teren sunt, practic, aceiaşi jucători care dezamăgeau în prima parte a campionatului. Dintre cei 10 fotbalişti transferaţi de "U" în 2014, numai doi au devenit titulari.

La Realitatea TV Cluj, Teja a spus că vrea să rămână şi sezonul viitor la "U". "Mi-aş dori să rămân, dar asta în funcţie şi de rezultatele pe care le vom înregistra până la finalul campionatului. Sper să facem lucruri şi mai mari. Cred că Universitatea poate termina campionatul între primele 10-12 echipe, se poate gândi chiar şi la cupele europene în sezonul care vine", a spus Teja. El a precizat că momentan nu are nicio ofertă de la alt club.

Cum l-a motivat pe Ciupe

Tehnicianul i-a lăudat pe unii dintre jucători. A vorbit de Raul Ciupe, care l-a dezamăgit în partida cu Dinamo, dar pe care l-a menţinut titular meciul următor, cu CFR, în care fundaşul a marcat golul victoriei. "Am vorbit cu el, mi-a spus că e supărat, că presa l-a criticat. I-am spus că se poate răzbuna numai prin evoluţiile sale de pe teren", a mărturisit Mihai Teja.

Lemnaru vrea la "naţională"

Despre Lemnaru a dezvăluit că se gândeşte la echipa naţională: "Am vorbit cu Vali şi l-am încurajat să continue evoluţiile sale bune. Se gândeşte la echipa naţională şi i-am spus că se poate autopropune dacă joacă bine, dacă dă pase decisive şi goluri, poate chiar dacă iese golgheterul Ligii I". În acest moment, Lemnaru are 11 goluri marcate şi este lider al golgheterilor, la egalitate cu Antal şi Eric.

"Nu-i muşcăm"

Teja a comentat şi declaraţia lui Leo Grozavu, care a spus că se aşteaptă ca jucătorii Universităţii să-i urce pe cei de la Botoşani "pe garduri". "Avem o dorinţă mare să câştigăm, dar asta nu înseamnă că vrem să îi rănim, să îi muşcăm, să-i băgăm în spital. Sper să câştigăm pe teren acest meci", a afirmat antrenorul lui "U".

"U" va juca luni, de la 18.30, pe Cluj Arena, cu FC Botoşani, în cadrul etapei a 27-a a Ligii I.

Vezi aici înregistrarea emisiunii

Etichete
Comenteaza