Teja, despre ultima decizie a comisiilor în dosarul "Martac": "Era punctul nostru!" + Ce spune despre suporteri

Teja, despre ultima decizie a comisiilor în dosarul
Antrenorul ”alb-negrilor”, Mihai Teja, consideră că stabilirea ordinii în clasament ar trebui să se facă în funcţie de rezultatele obţinute pe teren, nu prin birouri.

Antrenorul Universităţii, Mihai Teja, a comentat ultima decizie a Comisiei de Disciplină a FRF, care a înapoiat clujenilor punctul luat după meciul cu Concordia Chiajna (1-1).

”Punctul acela era al nostru, pentru că l-am câştigat pe teren. Punctele trebuie să se ia pe teren, nu prin comisii sau prin alte birouri. Clasamentul ar trebui să se realizeze în funcţie de rezultatele de pe teren. Comisiile ar trebui să fie foarte puternice, să ia decizii definitive, să nu se mai poată ataca la TAS”, a spus Teja.

Referitor la lupta pentru evitarea retrogradării, tehnicianul crede că salvarea este la o victorie distanţă.

”Este o luptă destul de acerbă, acum spre sfârşitul campionatului şi sperăm să luăm punctele necesare pentru îndeplinirea obiectivului. Va fi din nou o altă finală în care trebuie să luăm punct, puncte. Cu o victorie şi matematic suntem salvaţi. Probabil că la lupta pentru campionat, a fost doar o echipă, Steaua Bucureşti, dar la lupta pentru evitarea retrogradării, sunt foarte multe echipe pentru că, probabil, fotbalul din România, s-a nivelat un pic”, a declarar Mihai Teja.

Meciul FC Braşov - Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 33-a a Ligii I, se va disputa vineri, cu începere de la ora 19.30. "U" Cluj are patru jucători suspendaţi pentru acest meci: Calcan, Târnăcop, Takacs şi Abrudan.

Suporteri de Liga Campionilor

În ceea ce îi priveşte pe fani, Mihai Teja e de părere că aceştia nu sunt de nivelul unei echipe care se luptă pentru salvare, ci mult mai competitivi.

”Suporterii sunt foarte importanţi pentru noi şi sperăm ca în viitor să ne ridicăm şi noi la nivelul lor, pentru că sunt o familie frumoasă. Sunt în Liga Campionilor ca atmosferă şi în ceea ce priveşte lucrurile pe care le fac pentru club”, a spus antrenorul.

Mihai Medan 

Etichete
Comenteaza