Un mijlocaş al Universităţii, exclus din lot pentru atitudine necorespunzătoare

Un mijlocaş al Universităţii, exclus din lot pentru atitudine necorespunzătoare
Unul dintre mijlocaşii "şepcilor roşii" a fost exclus din lot, din cauza comportamentului său neadecvat din timpul antrenamentelor, a declarat Mihai Teja, în cadrul unei conferinţe de presă.

Antrenorul "alb-negrilor" a decis să îl exclusă din lot pe mijlocaşul de origine franceză Florent Sauvadet, însă încă nu a hotărât pentru cât timp. Teja a luat această decizie deranjat fiind de comportamentul fobalistului din timpul antrenamentelor.

"Sauvadet a avut o atitudine necorespunzătoare la antrenamente, a fost exclus din lot pentru o perioadă de timp, încă nu ştiu dacă doar în această săptămână sau pentru următoarele două săptămâni, sau poate pentru trei-patru zile; el trebuie să-şi revizuiască comportamentul. E important să dai totul pe teren, ce m-a determinat să iau această decizie a fost atitudinea lui de la antrenament", a declarat Mihai Teja în cadrul unei conferinţe de presă.

În acelaşi timp, antrenorul "U" Cluj a vorbit şi despre meciul cu Dinamo, afirmând că este mai interesat de obţinerea punctelor decât de a face un meci bun.

"Întâlnim un adversar cu nume, au făcut jocuri bune, vor veni să câştige. Universitatea trebuie să devină o echipă mare, îmi doresc să câştigăm meciul cu Dinamo, mă intersează să acumulăm punctele necesare, nu neapărat să jucăm bine, pentru ca la final să nu mai avem emoţii", a mai declarat acesta.

Referitor la Valentin Lemnaru, prospăt transferat la Steaua, Teja a susţinut că acesta se află în mmentuld e faţă în perioada de acomodare: "Trebuie să mai aşteptăm, orice jucător trebuie să se adapteze la noul său club, la sarcinile pe care trebuie să le aibă la echipă. Vali e şi un jucător de moral, trebuie să mai aibă răbdare cu el".

Una dintre variantele pentru umplerea golului lăsat de plecarea lui Lemnaru de la "U" ar fi venirea lui Gicu Grozav, însă transferul este nesigur. "Venirea lui Grozav ar fi o surpriză plăcută, dacă ar fi să se îndeplineasdcă acest transfer", a mai susţinut antrenorul "şepcilor roşii", afirmând că venirea unui nou atacant este imperativă.

 

 

 

Comenteaza