Teja deplânge jocul slab al "studenţilor"

Teja deplânge jocul slab al
Antrenorul Univeristăţii Cluj, Mihai Teja, s-a arătat foarte supărat la sfârşitul partidei încheiate la egalitate echipa sa 1 la 1 împotriva celor de la FC Braşov.

Tehnicianul speră ca echipa lui să îşi revină pentru a nu mai avea emoţiile de anul trecut când a luptat până la finalul campinatului pentur evitarea retrogradării.

"E frustrant, am jucat foarte slab din minutul 1 până în minutul 95. Braşovul şi-a creat foarte multe ocazii. Noi am dat gol deveme şi ne-am culcat pe o ureche. Le-am zis băieţilor la pauză că meciul nu e încheiat la 1-0. Ne-am retras prea mult, fără anumite motive. Am abuzat de mingi aruncate pe sus, în loc să pasăm, să încercăm să dăm goluri, ne-am mulţumit să apărăm rezultatul. Ar fi culmea să vorbim despre arbitraj la jocul pe care l-am prestat azi. Arbitrajul a fost unul foarte bun. Sper să fi fost un accident şi să ne trezim foarte repede pentru că pierdem puncte acasă. Începem să intrăm cu grijile retrogradării încă din startul campionatului şi nu sunt momente foarte plăcute", a declarat teja la Look Tv.

Comenteaza