Prinţul Cristea a uitat rapid Clujul: “Stadionul din Ploieşti e cel mai frumos din România”

Prinţul Cristea a uitat rapid Clujul: “Stadionul din Ploieşti e cel mai frumos din România”
Dacă la inaugurarea Cluj Arena vorbea la superlativ despre noul stadion al oraşului, despre care spunea că e cel mai frumos din România, Adrian Cristea şi-a schimbat radical discursul după ce a devenit “lup galben”.

După modelul Mihăiţă Pleşan, care a fost, pe rând, "polist", craiovean, dinamovist şi stelist, Cristea a pus noua arenă din Ploieşti pe primul loc în Liga I.

Adrian Cristea a primit o nouă "ultimă şansă" în carieră. Mircea Rednic, antrenorul Petrolului, e convins că va relansa cariera "Prinţului", ajuns alături de ceilalţi 14 ex-jucători ai lui "U" la Petrolul. Cristea a încercat şi el să intre rapid în graţiile noilor săi suporteri, împărţind laude pe bandă rulantă. "E foarte frumos ce se întâmplă aici, la Petrolul şi sperăm să-i facem pe fani să vină cât mai mulţi la stadion. Unele echipe din Liga I nu cred că au la meciuri atâţia spectatori câţi avem noi la antrenamente. Cred că putem să facem performanţă, să luăm cupa sau campionatul. Stadionul cred că e cel mai frumos din România după Naţional Arena, dar cu siguranţă e cel mai frumos dintre cele pe care se joacă în Divizia A", a spus Cristea, la finalul primului său antrenament la Petrolul.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza