Anamaria Prodan e dezamăgită: "nimeni din oraş nu a venit lângă echipă"

Anamaria Prodan e dezamăgită:
Noul finanţator al Universităţii Cluj, Anamaria Prodan, e dezamăgit de modul în care cooperează cu autorităţile: l-a chemat pe primarul Emil Boc la prezentarea lotului echipei, astăzi, dar Boc a lipsit.

 

"Sunt puţin dezamăgită că nimeni din oraş nu a venit lângă echipă", a spus astăzi Anamaria Prodan. "Mi-aş fi dorit şi ca domnul primar să fie la această prezentare de astăzi. Îi mulţumesc domnului Uioreanu pentru că a acceptat invitaţia noastră şi fanilor că au venit să ne susţină".

La prezentarea lotului de astăzi a participat, în schimb, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. CJ Cluj administrează şi stadionul pe care joacă "U", Cluj Arena, printr-o societate pe acţiuni. "Ieri am reuşit să facem un pas în plus în relaţia pe care o avem cu Universitatea Cluj", a dezvăluit Uioreanu. "Contractul rămâne în picioare, cu 7.000 de euro pe meci. Vom discuta un program de reeşalonare legat de datorii. Am discutat de un posibil sediu pe care U Cluj ar trebui să-l aibă pe acest stadion , unde îşi desfăşoară aceste meciuri. Doamna Prodan doreşte să refacă acest club, să-l reconstruiască".

Vezi aici toate declaraţiile de la prezentarea lotului

 

Comenteaza