Chipciu, pe lista de rezervă a selecționerului. Ce șanse are căpitanul de la "U" Cluj la un loc în lotul pentru EURO 2024

Chipciu, pe lista de rezervă a selecționerului. Ce șanse are căpitanul de la "U" Cluj la un loc în lotul pentru EURO 2024
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul jucător al echipei clujene este inclus pe o listă scurtă cu posibile variante de înlocuire a oamenilor cu probleme medicale.

Termenul limită pentru stabilirea lotului final pentru Campionatul European se apropie, iar Edi Iordănescu are încă semne de întrebare. Andrei Burcă, Deian Sorescu și Denis Alibec se confruntă cu probleme medicale, iar selecționerul trebuie să analizeze serios pe cine va păstra în lotul final.

În prezent, 28 de jucători fac parte din echipa pentru EURO 2024, iar până în 7 iunie la 21:59, România trebuie să trimită la UEFA un lot de 26 de jucători. Cel mai probabil, din lotul actual vor fi trimiși acasă Răzvan Sava de la CFR Cluj și Constantin Grameni de la Farul Constanța.

Chiar și așa, având în vedere problemele medicale ale celor amintiți mai sus, selecționerul poate apela la lista de rezervă, pe care se află, potrivit GSP, Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj), Alexandru Crețu (CS U Craiova), Andrei Artean (Apollon Limassol) și Louis Munteanu (Farul Constanța).

Rămâne de văzut dacă Chipciu va primi convocarea din partea selecționerului, el fiind o soluție pentru mai multe posturi, atât în apărare, cât și în linia mediană. În vârstă de 35 de ani, căpitanul Univeristății Cluj a strâns 47 de meciuri la echipa națională, alături de care a jucat la EURO 2016.

Comenteaza