Cipri Deac se antrenează! Vrea să fie pe teren măcar la ultimul meci al CFR-ului din play-off, cu Farul

Cipri Deac se antrenează! Vrea să fie pe teren măcar la ultimul meci al CFR-ului din play-off, cu Farul
| Foto: captura video - Facebook CFR Cluj

Ciprian Deac se pregătește să revină în teren. Deși nu a intrat încă la antrenamente cu echipa, decarul CFR-iștilor se pregătește să o facă. Vrea să fie pe teren măcar la ultimul meci din play-off, cu Farul Constanța. 

Ardelenilor le-a lipsit enorm principalul lor pasator decisiv, veteranul Ciprian Deac, care a suferit o operație la umărul stâng după runda a 4-a fazei finale, în urma paridei cu Sepsi (2-1), când mijlocașul a și înscris golul victoriei. După intervenția chirurgicală, verdictul oficial a fost clar, sezonul se încheiase pentru el. 

Fără decarul Cipri Deac, în 5 partide care au urmat, 4 de campionat și una în Cupă, CFR nu a mai adunat decât o remiză, cu CSU Craiova, în rest fiind învinsă de 4 ori.

Dar, deși are 37 de ani, pentru Ciprian Deac nimic nu pare imposibil. El a revenit la sală după numai câteva zile de la operație. Iar de o săptămână a intrat într-un program accelerat de revenire. 

De o săptămână, cel mai important jucător al celor de la CFR, Ciprian Deac (37 de ani), operat la umăr pe 16 aprilie, după meciul cu Sepsi, se antrenează zilnic. Acesta face alergare, recuperare și vrea să joace măcar în ultima etapă din play-off și în barajul pentru Conference League. 

Merge zilnic la sală, unde se antrenează câte 2-3 ore, apoi face alergări, recuperare. „Este incredibil! Pare indestructibil. Deja mișcă umărul. Nu a intrat încă la antrenamente cu echipa, dar se pregătește să o facă. 

Vrea să își ajute coechipierii, să fie pe teren măcar la ultimul meci din play-off, cu Farul, pentru ca CFR să păstreze locul 3 și să joace barajul de Conference League”, au transmis cei de la Clubul CFR Cluj, potrivit gsp.ro.  

Comenteaza