Dan Petrescu are moralul la pământ: „Riscăm să nu fim în Europa, dacă terminăm pe 4 în play-off suntem pa”

Dan Petrescu are moralul la pământ: „Riscăm să nu fim în Europa, dacă terminăm pe 4 în play-off suntem pa”
| Foto: captura video - DigiSport

Antrenorul Dan Petrescu s-a afișat la microfonul reporterilor cu moralul la pământ miercuri seara, după ce Sepsi OSK a învins-o, fără drept de apel, pe CFR Cluj în semifinalele din Cupa României, scor 3-0.

Dan Petrescu a pus eliminarea echipei sale din Cupa României pe seama oboselii titularilor care au fost folosiți și la meciul precedent, cu Farul, scor 1-0, în play-off-ul Ligii 1. Acesta regretă faptul că nu a introdus în teren mai multe rezerve.

Prestația CFR-ului a fost lamentabilă, iar scorul de pe tabelă putea fi chiar mai mare, având în vedere că formația din Sfântu Gheorghe a ratat și un penalty în finalul primei reprize, prin Matei, transmite prosport.ro.

„Din păcate, cei care au jucat la meciul cu Farul nu și-au revenit. Am avut un meci cu intensitate maximă acolo, mult stres. A fost drumul foarte lung până la Constanța. De acolo ne-am întors la Cluj, apoi ne-am deplasat aici. Burcă mi-a zis că nu putea să alerge (...) Asta îmi pare rău, că nu am băgat mai mulți jucători noi. Trebuia să fac mai multe schimbări față de meciul cu Farul”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul din Gruia se teme de ce ar putea să îl aștepte în Superliga. Tehnicianul spune că elevii săi sunt storși de putere în finalul acestui sezon. „E al 57-lea meci, suntem foarte obosiți. Nu știu cum o vom scoate la capăt. (...)

E o perioadă grea. Riscăm să nu fim în Europa, ăsta este riscul, asta e realitatea. Dacă termini pe locul 4, ești pa! La cum arată lotul acum, nu arătăm că putem prinde top 4. Sper să revină Krasniqi, Manea, să reintre toți accidentații.

Pe Bîrligea nu l-am băgat, el mereu se accidentează. Trebuie să ridicăm capul, mai avem 5 finale", a declarat Dan Petrescu, la Orange Sport. "Cei de la Sepsi au meritat, sunt specialiștii Cupei, le doresc succes”, a mai adăugat Dan Petrescu. 

Comenteaza