Dan Petrescu și-a criticat șefii de la CFR Cluj la conferința de presă: "La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia..."

Dan Petrescu și-a criticat șefii de la CFR Cluj la conferința de presă: "La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia..."
| Foto: captura YouTube CFR 1907 Official - conferinţa de presă CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva

CFR Cluj joacă joi, 15 august, de la ora 20:00, meciul retur cu Maccabi Petah Tikva, din turul trei al preliminariilor Conference League. 

Ardelenii au câștigat cu 1-0 partida din prima manșă, iar Dan Petrescu a declarat la conferința de presă premergătoare meciului retur cu Maccabi Petah Tikva că în Gruia vine o ”echipă bună, care vine să câștige” și că ”totul e posibil” în ce privește rezultatul.

Dan Petrescu a criticat strategia aleasă de șefii de la CFR Cluj. Mai exact, nemulțumirea lui Petrescu e că, în ultima vreme, CFR Cluj a vândut jucători importanți. "Bursucul" consideră că cei din conduecere ar fi trebuit să facă aceste mutări abia după finalul preliminariilor. 

”Nu mi se pare corect. Noi trebuia să avem o altă abordare, în opinia mea, niciun jucător nu pleacă decât după ce se termină această campanie din Europa. Dar din păcate nu am avut această abordare și asta nu mă face pe mine fericit. 

Dan petrescu e nemulţumit şi cu privire la faptul că cei din conducere nu au păstrat jucători buni, dar vor obiective de atins şi în campionat şi în Europa. "Asta-i culmea! La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia...

Dar nu era normal să stăm toți până la final, să zicem că nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe? Și atunci, dacă ieșim, ok, asta e, începem să vindem pe cine vindem. Dar realitatea e alta și pentru asta eu sunt îngrijorat, sincer! Nu mai contează prețul, eu nu mă bag la prețuri.

Eu vreau ca CFR să se califice, ăsta e scopul meu, pentru că antrenorul răspunde de rezultate. Dacă se pierde meciul eu sunt de vină și nu e chiar așa, nu întotdeauna e antrenorul de vină, dar așa se percepe. Nimeni nu vede că am schimbat zece jucători. Asta e realitatea", a declarat Petrescu citat de digisport.ro

Acesta a mai precizat că este important ca jucătorii săi să intre concentrați şi serioși în teren, şi să fie cu gândul la CFR, nu la plecarea de la CFR, cu referire directă la Sava, Muhar sau  Bârligea.  

Comenteaza