Ganea după 0-3 cu Concordia: "se repetă foarte multe greșeli pe care le comit aceiași jucători. Vor fi excluși din lot"

Ganea după 0-3 cu Concordia:
Ionel Ganea tună şi fulgeră împotriva propriilor jucători: "sunt delăsători, nu ştiu ce se întâmplă cu ei". Universitatea Cluj a fost învinsă pe teren propriu în această seară cu 0-3 de Concordia Chiajna.

"Situația salarială a jucătorilor e foarte bună, dar ei sunt delăsători, nu știu ce se întâmplă cu ei", a spus Ganea după meciul cu Concordia. "Voi lua măsuri împotriva unor jucători. Nu sunt mulțumit de randamentul unor jucători, se repetă foarte multe greșeli pe care le comit aceiași jucători. Vor fi excluși din lot".

Ganea a şi exemplificat: Ninu a greșit la al doilea gol, de aceea a fost înlocuit de pe teren. "Eu antrenez colectivul, le spun ce să facă, dacă ei nu execută n-am ce să le fac. Nu vreau să acuz un singur jucător, când pierdem, pierdem toți", a conchis Ganea, adăugând că e "devreme" să vorbească despre şansele Universităţii la evitarea retrogradării.

Universitatea Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Concordia Chiajna, 0-3 pe Cluj Arena. Vezi aici meciul în format livetext iar aici cronica partidei

Etichete
Comenteaza