Mobilizare de forţe la derby-ul Clujului. Apel la calm şi fair-play

Mobilizare de forţe la derby-ul Clujului. Apel la calm şi  fair-play

CFR Cluj o înfruntă pe rivala ”U” Cluj, luni, de la ora 20:30, în Etapa cu numărul 30 a sezonului regulat din Liga 1, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. 

Pentru a pregăti derby-ul oraşului cluburile s-au întâlnit cu reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei locale în vederea unei mobilizări suplimentare de forţe pentru a fi păstrată ordinea. 

"Clubul nostru, firma de pază, Jandarmeria și Poliția s-au mobilizat suplimentar pentru jocul de luni pentru a menține ordinea și siguranța în rândul spectatorilor, atât în interiorul, cât și în exteriorul stadionului.

Indiferent de rivalitatea sportivă dintre cele două cluburi, descurajăm și suntem complet împotriva oricăror acte de violență între suporteri. Facem apel la calm și la un comportament civilizat, pentru a ne bucura de derby-ul pe care acest oraș îl merită", a transmis CFR Cluj. 

Şi primarul Emil Boc a transmis suporterilor celor două cluburi că face un îndemn la calm şi fair-play. "Sper să fie un spectacol de ținută. Am încredere în clujeni că își vor susține echipele cu fair-play. Să nu uităm că toți suntem clujeni. Le spun tuturor, indiferent că susținem "U" sau CFR, să nu uităm că toți reprezentăm Clujul.

Sunt convins că luni vom avea un spectacol și ne vom susține favoritele cu fair-play, într-o atmosferă de oraș civilizat. Sunt mari așteptări de la acest derby al Transilvaniei și al României", a declarat primarul la un post de radio local.

Înaintea meciului din Liga 1, cei de la CFR Cluj se află pe poziția a doua în clasament, cu 60 de puncte. De partea cealaltă, cei de la ”U” Cluj se află pe locul opt în Liga 1, cu 34 de puncte. În meciul tur, CFR Cluj s-a impus în partida contra rivalilor din oraș, scor 2-1.

Comenteaza