Notele ZIUA, după un derby dezamăgitor. Niciun jucător din echipa CFR-ului nu a convins

Notele ZIUA, după un derby dezamăgitor. Niciun jucător din echipa CFR-ului nu a convins
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana și vicecampioana au oferit un meci fără faze de poartă, în care cele două formații au fost mai preocupate să nu primească gol decât să marcheze.

Deși derby-ul din Gruia era privit ca fiind finala pentru titlu în Liga 1, cele două formații ce se luptă pentru trofeul campionatului au oferit o partidă în care neputința s-a combinat cu decizii tactice pragmatice. Chiar dacă ambele echipe sunt privite ca fiind cele mai bune din Liga 1, jucătorii de la CFR și FCSB au avut puține faze de poartă, spre dezamăgirea fanilor, care au venit în număr mare la stadion.

Giedrius Arlauskis – nota 6. Lituanianul nu a fost solicitat pe durata partidei, iar intervențiile sale s-au rezumat la ieșirea pe câteva centrări ale oaspeților.

Cristian Manea – nota 5. Tănărul fundaș de bandă a fost preocupat cu îndeplinirea sarcinilor sale defensive, astfel încăt nu a contribuit deloc la faza de atac.

Kevin Boli – nota 6. Francezul a avut o nouă prestație solidă, deși adversarii nu au pus presiunea la care se aștepta toată lumea.

Paulo Vinicius – nota 6. Liderul apărării clujene a făcut un nou meci bun și chiar a fost aproape să înscrie, dar lovitura sa de cap a lovit bara.

Mario Camora – nota 6. Căpitanul CFR-ului a evoluat bine în partida cu FCSB, iar intervențiile sale din repriza secundă au fost decisive în economia partidei.

Mihai Bordeianu – nota 5. Deși a făcut din nou risipă de efort, mijlocașul campioanei nu a impresionat prin jocul său.

Juan Culio – nota 5. Experimentatul argetinian a recuperat mai multe baloane la mijloc, dar nu și-a pus amprenta asupra jocului formației din Gruia.

Damjan Djokovic – nota 5. Croatul a fost cel mai ofensiv om de la mijlocul terenului, dar nu a putut aduce nimic special atacului.

Billel Omrani – nota 5. Francezul s-a zbătut mult pe banda dreapta, dar reușitele au lipsit cu desăvârșire.

Cristian Bud – nota 5. Trimis din nou în teren din primul minut, vârful campioanei nu a fost suficient de mult pus în valoare de colegii săi.

Ciprian Deac – nota 5. Internaționalul român a încercat să fie “motorul” ofensivei clujene, dar jocul său nu a fost la nivelul obișnuit.

Valentin Costache – nota 4. Introdus în minutul 61, în locul lui Bud. Tânărul jucător de bandă a părut ieșit din ritm și nu a avut nicio reușită în timpul petrecut pe teren.

Thierry Moutinho – nota 7. Introdus în minutul 71, în locul lui Culio. Portughezul a intrat din nou cu energie de pe bancă și a fost aproape de a aduce victoria CFR-ului, în finalul partidei.

Ovidiu Hoban – fără notă. Introdus în minutul 89, în locul lui Djokovic.

Dan Petrescu – nota 5. Tehnicianul campioanei a preferat din nou ca echipa sa să practice un joc pragmatic, în care mai important este ca defensiva să funcționeze bine.

CFR Cluj rămâne în fruntea Ligii 1, cu 38 de puncte, trei mai multe decât FCSB. Pentru “feroviari”  urmează o deplasare pe terenul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Comenteaza