Nr. 1 mondial vine la Cluj. Mesajul lui Mark Selby pentru fanii săi VIDEO

Nr. 1 mondial vine la Cluj. Mesajul lui Mark Selby pentru fanii săi VIDEO
Mark Selby, lider în clasamentul mondial al snookerului, vine la ‪‎Cluj‬ în iunie, alături de alte vedete ale acestui sport, printre care şi "legenda" Ronnie O'Sullivan.

Singurul jucător care l-a învins pe Ronnie O'Sullivan într-o finală de Campionat Mondial, Mark Selby se va afla la Cluj pe 18 şi 19 iunie, când va participa la Snooker Titans Trophy, eveniment organizat de Mcann/Thiess Events.

Snooker Titans Trophy va prefaţa, de altfel, Campionatul European de Snooker, competiţie care va avea loc între 3 şi 9 octombrie 2016 la Sala Polivalentă.

"Hello România! Aştept cu nerăbdare să ne vedem în 18 şi 19 iunie, la Cluj", le-a transmis Mark Selby fanilor săi, într-un mesaj video.

"Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului, pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit informaţiilor obţinute de Ziua de Cluj, la patrulaterul din iunie vor participa, alături de Mark Selby (campion mondial în 2014 şi liderul clasamentului la zi) şi Ronnie O'Sullivan (cvintuplu campion mondial), alţi doi mari jucători: Shaun Murphy (locul 3 mondial) şi Neil Robertson (locul 4 mondial)

Reamintim, Campionatul European de Snooker va avea loc, în octombrie, la Cluj-Napoca. La competiţie vor participa 128 de jucători din toată lumea, între care și Ronnie O'Sullivan. 18 televiziuni vor transmite competiţia, care va fi urmărită de peste 100 de milioane de telespectatori, din Statele Unite până în China şi Australia.

 

Comenteaza