Pleacă Dan Petrescu CFR? ”Cei de acolo simt o răsuflare fierbinte în ceafă!”

Pleacă Dan Petrescu CFR? ”Cei de acolo simt o răsuflare fierbinte în ceafă!”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

MM Stoica anunță că sunt șanse ca Dan Petrescu să plece iar de la gruparea din Gruia. 

”CFR Cluj rămâne echipa cu cele mai mari șanse la titlu. Sunt multe variabile în acest moment. Mai contează și cele trei puncte pe care Astra le-a pierdut. Le va recupera sau nu de la TAS, așa cum CFR va face sau nu va face transferuri... Sunt multe necunoscute, e foarte complicat, vom vedea”, a spus MM Stoica, într-un interviu pentru Digi Sport.

Directorul sportiv al bucureștenilor nu este însă convins că Dan Petrescu va mai continua la CFR și în 2020. ”Nu cred că CFR are nevoie de fotbaliști. Cred că pentru CFR este foarte important să rămână Dan Petrescu, pentru a păstra șanse mari în lupta pentru titlu”, a spus Meme.

”Cred eu, totuși, că cei de acolo... simt o umezeală pe gât, o răsuflare fierbinte pe ceafă”, a completat MM Stoica, primul om din fotbal care a anunțat întâia debarcare a lui Petrescu de la CFR, atunci când a plecat în China.

”Este vorba despre aceeași sursă, ca și atunci. În plus, din modul în care a prezentat și el problema, se pare că sunt șanse foarte mari ca el să plece”, a mai spus MM Stoica la Digi Sport.

Comenteaza