Regina Elisabeta a II-a, rugăminte la adresa lui Cristiano Ronaldo. Ce i-a cerut jucătorului

Regina Elisabeta a II-a, rugăminte la adresa lui Cristiano Ronaldo. Ce i-a cerut jucătorului
| Foto: digisport.ro

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United după 12 ani. Campionul cu nr 7 a fost transferat de la Juventus pentru suma de 21 de milioane de euro.

Portughezul a devenit cel mai bine plătit fotbalist din Premier League cu un salariu de 550 de mii de euro pe săptămână.

Dar întoarcerea lui CR7 a  provocat bucurie chiar și la palatul Buckingham! Regina Elisabeta a II-a ar fi admiratoarea secretă a fotbalistului și ar fi comandat 80 de tricouri ale lui Cristiano, dintre care unul cu autograful celui care a câștigat 5 Baloane de Aur.  

Potrivit AS, regina Elisabeta a II-a a solicitat chiar tricoul pe care Cristiano Ronaldo îl va purta la primul meci disputat pentru Manchester United, care să fie semnat de portughez, fapt fără precedent în istoria Casei Regale Britanice.

Informația a stârnit rumoare în Anglia, deoarece Maiestatea Sa nu și-a manifestat niciodată afinitatea cu un club de fotbal, deși există zvonuri că ar fi fana lui West Ham United. 

După anunțul din 27 august, debutul lui Cristiano Ronaldo s-ar putea produce pe 11 septembrie, pe Old Trafford contra lui Newcastle. 

Superstarul a marcat 118 goluri în cele 292 de meciuri jucate pentru United între 2003 și 2009, perioadă în care a cucerit și 3 titluri, potrivit digisport.ro.

Comenteaza