Săptămâna testelor la Universitatea: Ganea îi are la antrenamente pe Borza, Hidişan şi Ducu Ninu

Săptămâna testelor la Universitatea: Ganea îi are la antrenamente pe Borza, Hidişan şi Ducu Ninu
Noul antrenor al lui „U", Ionel Ganea, şi-a intrat deja „în pâine". După ce la şedinţa de pregătire de luni la echipă s-au prezentat portarul Cristi Hăisan (foto dreapta) şi mijlocaşul Cornel Cornea, ieri Ganea i-a văzut la lucru şi pe Adrian Borza, Florin Hidişan şi Emil Ducu Ninu(foto stânga), toţi liberi de contract.

Aşa cum a anunţat încă de la prezentarea oficială, Ionel Ganea încearcă să aducă la echipă jucători cu experienţă, dar care să fie şi liberi de contract. Primele noutăţi sub comanda „Ganezului" îndeplinesc mai mult a doua condiţie, mai ales că unii dintre ei nu au jucat fotbal de mai bine de şase luni, cazul lui Hidişan, ultima dată la UTA Arad. Adrian Borza este o mai veche cunoştinţă a „Şepcilor roşii", mijlocaşul fiind un produs al centrului de copii şi juniori al Universităţii. Ultima dată, fotbalistul în vârstă de 27 de ani a evoluat pentru Petrolul Ploieşti, dar a fost pus pe liber în iarna anului trecut. Ninu are o carte de vizită interesantă, fiind un produs al Stelei Bucureşti, cu prezenţe în naţionala de tineret a României, dar şi cu un traseu mai degrabă descendent în ultimii ani, în timp ce Cornea a prins cea mai bună perioadă a carierei acum 10-12 ani, la Bistriţa şi Oţelul. Portarul Cristi Hăisan a evoluat şi el ultima dată pentru o echipă din eşalonul secund, CS Buftea, după ce s-a făcut remarcat la FC Vaslui. Fotbaliştii aflaţi în teste vor fi urmăriţi la lucru până la finalul săptămânii, urmând ca abia apoi noul antrenor să anunţe lotul pentru cantonamentul din Turcia.

Altfel, noul antrenor a a schimbat programul de pregătire, iar echipa are programate câte două antrenamente zilnice. Marţi, spre exemplu, „studenţii" s-au pregătit diminineaţa la sala de fitness de la Cluj Arena, iar după-amiaza au avut stabilit un nou antrenament, de data asta pe „sinteticul" din Gheorgheni. Ganea s-a implicat activ în şedinţa de pregătire, explicându-le şi de două-trei ori jucătorilor care nu înţelegeau exerciţiul.

 

Comenteaza