Sibiul vine pe Cluj Arena să-şi joace ultima şansă în Liga I

Sibiul vine pe Cluj Arena să-şi joace ultima şansă în Liga I
Sezonul se apropie de final în Liga I. Înaintea reprezentanţiei “de gală”, de vineri, contra CFR-ului, “studenţii” au ocazia să se “încălzească” azi, împotriva celor de la Voinţa Sibiu. Partida de pe Cluj Arena începe la ora 20:00, în direct la GSP TV şi live-text pe ziuadecj.ro.

Voinţa Sibiu era retrogradată matematic duminică seara, dar ieri a primit vestea că mai are o "fisă" în încercarea de a se salva de la retrogradare. Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a decis că locul 15 din Liga I nu mai duce în eşalonul secund, ca urmare a faptului că FC Timişoara nu are drept de promovare, astfel că sibienii mai pot spera la salvare în cazul unei victorii azi pe Cluj Arena, coroborată şi cu rezultatele celorlalte contra-candidate.

Pentru Universitatea, meciul de azi nu mai are, practic, nici o miză. "Studenţii" au ratat orice şansă de a mai prinde locul 6, ca urmare a eşecului de la Galaţi, aşa că partida cu Sibiul contează mai mult pentru palmares. "Vrem să jucăm pentru noi şi pentru fani. Încercăm să facem un joc bun şi obţinem o victorie", a spus ieri Dorinel Popa. Cu Ovidiu Hoban suspendat pentru cumul de cartonaşe, antrenorul Claudiu Niculescu ar putea să-şi odihnească mai mulţi jucători pentru derby-ul cu CFR, programat vineri. Astfel, "U" ar putea începe jocul în următoarea formulă de echipă: Boşneag - Popa, Abrudan, Pele, Mendy - Boştină - Cojocnean, Păcurar, Cristescu, Marinescu - Drăghici.

Partida dintre "U" şi Voinţa Sibiu se va disputa azi, de la ora 20:00, în direct pe GSP TV şi live-text pe ziuadecj.ro.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza