Silvăşan după înfrângerea cu CSU Ploieşti: "am făcut niște greșeli inadmisibile în apărare pentru o echipă cu pretenții"

Silvăşan după înfrângerea cu CSU Ploieşti:
Mihai Silvăşan acuză "greşeli inadmisibile" în apărarea echipei sale, "U" Mobitelco, ce a pierdut în prelungiri cu campioana en-titre CSU Ploieşti, în această seară, după ce la expirarea timpului regulamentar cele două echipe se aflau la egalitate.

"A fost un meci echilibrat, am controlat mare parte din el, însă am făcut niște greșeli inadmisibile în apărare pentru o echipă cu pretenții", a spus Silvăşan după meci. "Ce e important e să învățam din ele și să nu le mai repetăm. Le-am spus și băieților să nu țină capul jos, campionatul e lung și ne vom mai întâlni cu meciul din acestea, grele".

După înfrângerea de astăzi cu campionii de la CSU Ploieşti, "U" Mobitelco se concentrează pe meciul cu Mediaşul. "Trebuie să ne recuperăm atât fizic, cât și mental, să mergem pregătiți acolo și să facem un meci bun. E începutul campionatului, echipele încă nu se cunosc foarte bine, sunt jucători noi în toate echipele, ce este mai relevant se va întâmplă la finalul campionatului. Sunt convins că putem învăța din greșelile acestea, jucătorii care au venit la noi la echipă sunt inteligenți și vor înțelege ce au greșit. Eu m-am simțit ok fizic, poate puțin obosit pe final, însă mă bucur că am prins un meci bun astăzi, mă bucur că nu mai am probleme medicale. Vreau să muncesc în continuare să ajung la o formă fizică cât mai bună", a spus Silvăşan pentru site-ul oficial al clubului, u-mobitelco.ro.

"U" Mobitelco a fost învinsă, 96-103, în sala sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, duminică seara. Vezi aici o galerie foto de la meci

Comenteaza