Tişe salută decizia FRF de a juca amicalul cu Spania la Cluj: "Clujul primește ceea ce merită, recunoaștere națională"

Tişe salută decizia FRF de a juca amicalul cu Spania la Cluj:
Senatorul liberal Alin Tişe salută decizia președintelui Federației Române de Fotbal, care a anunțat oficial că meciul amical cu Spania se va disputa la Cluj.

"Chiar dacă oficialii fotbalului românesc sunt "frustrați", meciurile naționalei de fotbal se mută la Cluj-Napoca. În 27 martie 2016 va avea loc, pe Cluj Arena, meciul amical România-Spania. Clujul primește ceea ce merită, recunoaștere națională. Clujenii sunt apreciați pentru efortul financiar făcut ca acest stadion să se construiască. ASm o satisfacție personală că vedete internaționale, campioni mondiali și europeni joacă în fața clujenilor", a transmis Tişe, prin intermediul unui comunicat de presă. 

În urmă cu o zi, senatorul liberal a lansat un atac dur la adresa selecţionerului Anghel Iordănescu, care a declarat că exclude varianta Cluj pentru amicalul din 27 martie. În mesajul transmis, Tişe afirma că nici municipiul, şi nici stadionul nu sunt unele "de mâna a doua", iar refuzul lui Iordănescu de a juca la Cluj este un gest inadmisibil, cu atât mai mult cu cât gazonul de pe Cluj Arena este mai de calitate decât cel de la Bucureşti.

Marţi, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat oficial că meciul amical cu Spania, de pe 27 martie, se va disputa pe Cluj Arena.

 

 

 

Comenteaza