“U” Cluj, alături de copiii refugiați din Ucraina. La meciul contra Concordiei Chiajna au fost strânși 20 de saci de jucării

“U” Cluj, alături de copiii refugiați din Ucraina. La meciul contra Concordiei Chiajna au fost strânși 20 de saci de jucării
| Foto: FC Universitatea Cluj

Clubul clujean, alături de voluntarii de la “Jurnal de Bine” au reușit să strângă 20 de saci de jucării pentru copiii care fug din calea războiului din Ucraina.

“Seara trecută a început cu un moment în care am arătat împreună ce înseamnă spiritul Universității!

În cadrul campaniei „Alături de refugiații din Ucraina” s-au strâns 20 de saci de jucării care prin intermediul Jurnal de Bine- Voluntar vor ajunge la copiii refugiați de la Mănăstirea Dumbrava, la punctele de trecere a frontierei de la Sighet și Siret, dar și în mai multe zone din județul Suceava în care sunt cazate familiile refugiate.

În același timp, o parte din donațiile voastre vor trece granița și vor ajunge în Ucraina, la familiile rămase acolo.

Noi nu putem decât să vă mulțumim pentru implicare și să vă transmitem că în aceste momente este cel mai important să rămânem uniți, alături de aproapele nostru și să sperăm că în curând vom lăsa în urmă suferința și lacrimile războiului pentru un viitor al păcii.”, a transmis clubul clujean.

Comenteaza