"U" Cluj, în fața celui de-al treilea meci într-o săptămână: "Vom face tot ce depinde de noi să câștigăm"

"U" Cluj, în fața celui de-al treilea meci într-o săptămână: "Vom face tot ce depinde de noi să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul echipei clujene, Eugen Neagoe, a prefațat partida cu FC U Craiova, din runda cu numărul 9 din sezonul regulat al Superligii.

După două meciuri, al Voluntari și la București, "studenții" au revenit acasă cu un singur punct. Totuși, "U" Cluj e nevoită să pornească din nou la drum, cu destinația Mediaș, acolo unde se va juca partida cu FC U Craiova, din cauza suspendării terenului "Șepcilor roșii". Înaintea partidei, Eugen Neagoe a vorbit la superlativ despre adversari, dar susține că el și elevii săi vor face tot posibilul pentru a bifa prima victorie din actualul sezon.

"Suntem în fața celui de-al treilea joc într-o săptămână. Nu trebuie să ne găsim scuze că suntem obosiți sau nu avem timp de refacere. Suntem profesioniști și vreau să văd asta și în teren. Trebuie să fim bine din toate punctele de vedere, mental și fizic.

Întâlnim un adversar bun, o echipă care joacă de un an și trei luni împreună. Dovadă stă jocul pe care îl au, unul consistent. Poate nu sunt unde și-ar dori, dar nici noi nu suntem. Noi ne dorim să avem mai multe puncte, să fim mai bine poziționați și ne dorim ca jocul să aibă o creștere evidentă. Le-am cerut băieților mai multă concentrare, chiar dacă jocul a fost consistent în ultimele meciuri.

Eu mi-aș dori să marcăm la fiecare meci cât mai multe goluri. Vom ajunge și să marcăm, prin pregătire, discuții și antrenamente specifice. Problema nu e că nu marcheză atacanții, ci punctele puține pe care le avem în acest moment.

Mi-aș dori să fim mult mai bine organizați din toate punctele de vedere. Mă refer la echipă, sunt multe lucruri de pus la punct, iar echipa să arate din ce în ce mai bine. Vreau să fim o echipă care face pressing, știe să atace și nu primește gol ușor.

FC U Craiova e o echipă solidă, a arătat anul acesta, dar și în play-out. Au jucători care pot face diferența, însă noi ne dorim să câștigăm. Vom face tot ce depinde de noi să câștigăm cele trei puncte", a declarat Eugen Neagoe.

De asemenea antrenorul Universității Cluj a anunțat că stopperul Andrei Pițian a suferit o accidentare care îl va ține departe de teren în următoarea lună, în timp ce Roberto Romeo este incert pentru următorul meci.

Jocul dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova este programat vineri, 2 septembrie, de la 21:30, pe stadionul din Mediaș.

Comenteaza