"Visul unei nopți de vară, U Cluj campioană!"

"Visul unei nopți de vară, U Cluj campioană!"
| Foto: sursa - https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919

Mesajul galeriei Universităţii Cluj după ce a venit momentul să se bucure de fotbal este că se simte din plin faptul că echipa lui Sabău joacă nu doar pentru club, ci şi pentru suporteri. Ce au scris pe Facebook Şepcile Roşii 1919. 

Universitatea Cluj este neînvinsă în Superliga și după etapa a 7-a din sezonul regulat. După victoria de luni seara s-a instalat chiar în fotoliul de lider al campionatului, cu 15 puncte, campioana actuală, FCSB, fiind pe loc retrogradabil cu doar 5 puncte.  

"Acum, după ce ne-am trezit din emoțiile și trăirile de seara trecută, trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, campionatul e lung, deplasări sunt multe și grele, iar noi trebuie să fim în continuare alături de echipă.

Toți visăm, toți avem speranțe, trebuie să ne bucurăm și entuziasmul să-l transmitem băieților pe teren, dar trebuie să fim cumpătați și realiști.

Atenție! Vor urma și înfrângeri, dar noi trebuie să fim acolo! Așa că, haideți în continuare să credem în echipă și să fim conștienți că, indiferent de locul pe care ne vom clasa la final, noi tot acolo trebuie să fim, lângă Simbol! Haide U! Tempo U!", scrie galeria Şepcile Roşii pe Facebook

Comenteaza