PROMO Bătălia turului II, exclusiv la Realitatea TV, la „Jocuri de Putere”, de la ora 22:00

PROMO Bătălia turului II, exclusiv la Realitatea TV, la „Jocuri de Putere”, de la ora 22:00
De la 22:00, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbaterea Geoană vs. MRU, iar de la 23:30 la 01:00 Rareş Bogdan şi invitaţii săi vor vorbi despre umilinţa din diaspora, pe masa procurorilor. Doar la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV.

Lupta pentru Cotroceni va fi necruţătoare. PSD a pierdut din nou Transilvania, dar a recuperat în Moldova şi Ţara Românească. Cum se va termina războiul românilor cu românii?

În această seară, de la ora 22.00, Mircea Geoană, cel care a câştigat pentru socialişti prezidenţialele în interiorul frontierelor ţării în 2009, fost ministru de externe si ambasador la Washington, Mihai-Răzvan Ungureanu, unul dintre generalii dreptei, fost premier si ministru de Externe se întâlnesc în faţa lui Rareş Bogdan, la „Jocuri de Putere", pentru a-şi susţine candidaţii.

Ce argumente vor mai arunca în luptă Victor Ponta şi Klaus Iohannis? Cum îi vor scoate pe nehotărâţi la urne? Cum va reuşi premierul să strângă încă două milioane de voturi? Dar primarul ardelean să-i convingă pe răgăţeni că îşi doresc „România lucrului bine făcut"?

Câţi dintre ceilalti candidaţi ai dreptei îi vor da voturile pentru a-l bate pe Victor Ponta? Ce le poate oferi în schimb? Este posibi un troc Udrea-Ponta? Unde vor merge voturile lui Macovei, Kelemen Hunor, Dan Diaconescu şi Vadim Tudor? La câte voturi se joacă Preşedinţia României?

Iar de la ora 23.30 la 01.00 românii din Diaspora continuă să lupte pentru democraţie! Vei afla noi mărturii despre cum le-a fost blocat accesul la urne şi cine va avea dosar penal pentru că le-a restricţionat dreptul de a alege!

Astă-seară, la „Jocuri de Putere", de la ora 22.00 la 01.00 numai cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi!

Comenteaza