PROMO Cum a câştigat Klaus Johannis. Provocările noului preşedinte şi butoiul cu pulbere din PSD, la „Jocuri de Putere”, de la 22.00

PROMO Cum a câştigat Klaus Johannis. Provocările noului preşedinte şi butoiul cu pulbere din PSD, la „Jocuri de Putere”, de la 22.00
A mizat pe „România lucrului bine făcut”, dar a câştigat alegerile reuşind să materializeze mesajul-cheie al contracandidatului său: „preşedintele care uneşte”. Oamenii n-au mai suportat golănia politică, aroganţa şi corupţia şi s-au solidarizat cu cel care le-a promis că nu vor mai fi duşi de nas. Cum va putea Klaus Iohannis să le redea ţara confiscată de baroni?

În această seară, de la ora 22.00, omul care l-a adus, alături de Crin Antonescu, pe Klaus Iohannis în PNL vine la „Jocuri de Putere" şi îţi spune povestea unui succes care părea imposibil acum două săptămâni. Află de la europarlamentarul Eduard Hellwig, fostul secretar general al PNL, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai noului presedinte al Romaniei, care au fost momentele-cheie ale victoriei şi când au fost militanţii ACL siguri de victorie dar si care a fost strategia adoptata impotriva tavalugului rosu?

Care sunt provocările noului preşedinte? Va reuşi să lucreze cu Guvernul PSD? Care sunt priorităţile lui Klaus Iohannis?

Iar de la ora 23.00, Rareş Bogdan şi invitatii sai analizează degringolada din PSD, care pentru a doua oară în 10 ani s-a transformat într-un butoi cu pulbere. Cât de mult aţâţă mirosul sângelui nările activiştilor, care caută vinovaţi pentru pierderea celui mai important fotoliu al ţării. Urmează o nouă „noapte a cuţitelor lungi"? Ce i se pregăteşte lui Victor Ponta? Cine sunt cei care-i vor pielea?
Ce anunţă declaraţiile lui Marian Vanghelie, Dan Şova, Robert Negoiţă, Şerban Nicolae, Liviu Dragnea, Mircea Geoană, Ion Iliescu, Radu Popa şi Florentin Gust?

Răspunsurile asă-seară, la „Jocuri de Putere", de la ora 22.00 la 1.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi.

Comenteaza