Meleşcanu s-a hotărât să vorbească şi harta mafiei retrocedărilor din România, la Jocuri de Putere, de la 22:00

Meleşcanu s-a hotărât să vorbească şi harta mafiei retrocedărilor din România, la Jocuri de Putere, de la 22:00
Meleşcanu s-a hotărât să vorbească! Dezvăluiri de la vârful Puterii, la “Jocuri de Putere”, de laora 22.00, iar de la 23:15, harta mafiei retrocedărilor din România, membrii caracatiţei retrocedărilor la cel mai inalt nivel.

Blocaţi să-şi aleagă preşedintele, 100.000 de români din Diaspora i-au dat pe organizatorii alegerilor pe mâna Justiţiei. Se vor mulţumi procurorii cu un ţap isapăşitor sau vor face totul pentru a ajunge la adevăraţii vinovaţi? Cine sunt ei? Aflam in EXCLUSIVITATE in aceasta seara.

În această seară, de la ora 22.00, Teodor Meleşcanu vine la "Jocuri de Putere" şi face dezvăluiri în faţa lui Rareş Bogdan şi a întregii ţări. Află de la fostul ministru de Externe ADEVĂRUL despre organizarea scrutinului în Diaspora şi cine l-a blocat să propună înfiinţarea a 1000 de noi secţii de vot.

A avut fostul şef al SIE o misiune secretă de la Victor Ponta pentru a subţia şansele lui Klaus Iohannis sau, prin proasta organizare, a vrut să-l ajute chiar pe acesta, anticipând furia românilor? În slujba cui a jucat?

Iar de la ora 23.15, Rareş Bogdan şi cei mai buni jurnalişti de investigaţii îţi spun TOT ADEVĂRUL despre Caracatiţa Retrocedărilor. Unde au ajuns 4 miliarde de euro acordaţi de stat pentru despăgubiri? Câte dintre retrocedări sunt frauduloase? Câţi români aşteaptă în zadar să fie reparate nedreptăţile şi va fi imposibil să-şi primească banii cuveniţi? Câţi dintre ei au murit fără să li se facă dreptate?

Descoperă harta celor care au jefuit pădurile, păşunile şi sate întregi, cine stătea în fruntea caracatiţei şi de ce a fost arestată Alina Bica abia acum! Dar Crinuta Dumitrean atat de tarziu? De ce e liber unul dintre beneficiarii despagubirilor fictive din retrocedari supraevaluate? Cât de gravă este arestarea procurorului-şef antimafia într-o ţară care este frontiera NATO? Câţi politicieni sunt complici?

Răspunsurile astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV! De la 22.00 la 01.00

Comenteaza