PROMO Banii înapoi! Guvernul trădării a pus capăt răbdării! Dezvăluiri la "Jocuri de Putere", de la 21:00

PROMO Banii înapoi! Guvernul trădării a pus capăt răbdării! Dezvăluiri la
În continuare, de la 22:30, Alina Mungiu-Pippidi prezintă, în exclusivitate, erorile fatale ale guvernării - raportul Societăţii Academice din România. Doar la Realitatea TV, la "Jocuri de Putere".

Într-o lume unde politicienii fură şi dascălii mor de foame, după ghilotină şi ruşinea publică trebuie alte obiceiuri. Însă cine să le pună pe hârtie? Cine să le păzească?

De la ora 21.00 cei mai buni jurnalişti de investigaţii îţi arată încă o faţă a mafiei gulerelor albe din Romania-politicienilor ticalosi. Despre cum au fost furate sute de milioane de euro de la gura copiilor, despre furt la internet intr-o tara cu 2.600 de scoli cu toaletele in curte, despre contracte cu dedicatie in Romania ultimilor 3 ani, despre câţi premieri au fost la curent cu jefuirea banului public şi care este probabilitatea ca demnitarii condamnaţi pentru corupţie să fie obligaţi să repare prejudiciul si DESPRE BAIETII DESTEPTI ai GUVERNARII PONTA!

Iar de la ora 22.30 Alina Mungiu-Pippidi aduce la „Jocuri de Putere" cel mai recent raport al Societăţii Academice din România. Află de la liderul celui mai prestigios grup de gânditori plecaţi în căutarea soluţiilor cum se poate pună frână hoţiei generalizate, cum arată primele 3 luni din mandatul lui Klaus Iohannis şi de ce restartează jocul politic nominalizarea lui Eduard Hellvig în fruntea SRI.

Astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, la „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan si invitatii sai.

 

Comenteaza