Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe Autostrada Transilvania, în județul Cluj

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe Autostrada Transilvania, în județul Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marti, în intervalul orar 08.30 – 15.00, traficul va fi restricționat pe a doua bandă pe Autostrada A3 sensul Turda – Târgu Mureș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.30 – 15.00, traficul va fi restricționat pe a doua bandă pe Autostrada A3 sensul Turda – Târgu Mureș, pe tronsonul kilometric 07 – 07+500 metri, în zona localității Câmpia Turzii, județul Cluj, pentru executarea lucrărilor de desfundare cămine rigolă mediană.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii și să se asigure înainte de efectuarea manevrei.

De asemenea, tot marți, între orele 08:00 - 15:00, pe autostrada A1, sensul dinspre Piteşti spre Bucureşti, traficul este restricţionat pentru reparaţii. Lucrări se fac pe tronsonul kilometric 98 - 99, în zona localităţii Cireşu, din judeţul Argeş, unde este restricţionată circulaţia pe banda 2.

Comenteaza