Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend

În weekend, vremea se menține caldă în toată țara. Chiar dacă vom avea parte de ploi de scurtă durată și descărcări electrice în nord și centru, temperaturile vor fi ridicate. Cele mai înalte valori se vor înregistra în localitățile din vestul țării.

VINERI
Vineri, vremea va fi caldă, dar va deveni instabilă în regiunile intracarpatice, unde valorile termice diurne vor fi în scădere față de joi, potrivit REALITATEA TV.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral și 25 de grade, izolat, în sudul și centrul țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și nordul țării, unde local, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în timpul averselor, iar pe parcursul zilei, trecător și în regiunile sudice. În sud-est vor fi condiții de ceață.

SÂMBĂTĂ
Sâmbătă, vremea se va menține caldă și va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări temporare în nordul și estul țării, precum și la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului, precum și, trecător, asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade pe litoral și 26 de grade în regiunile vestice.

DUMINICĂ
Duminică, în marile orașe, temperaturile minime vor porni de la 9 grade Celsius. Cele maxime se vor situa în jurul valorii de 22-23 de grade. Mercurul din termometre va urca cel mai mult în vestul țării - la Timișoara, maxima va fi de 26 de grade Celsius.

Etichete
Comenteaza