PROMO Cui i-a rupt Traian Băsescu piciorul? Scena publică aruncată în aer – de la 22:00, „Jocuri de Putere”, ediţie specială

PROMO  Cui i-a rupt Traian Băsescu piciorul? Scena publică aruncată în aer – de la 22:00, „Jocuri de Putere”, ediţie specială
Traian Băsescu a finalizat acţiunea „Dezbrăcarea” şi l-a acuzat pe Victor Ponta, la „Jocuri de Putere”, că a fost ofiţer acoperit. Pe cine demolează dezvăluirea preşedintelui, pe premier sau pe fostul director al SIE, învinuit de complicitate?

În această seară, la „Jocuri de Putere", Rareş Bogdan şi invitaţii săi analizează la sânge dezvăluirile făcute de Traian Băsescu!

Cu ce schimbă afirmaţiile şefului statului clasamentul prezidenţiabililor? Ar trebui să se retragă Victor Ponta din cursă?

Cum este afectat Klaus Iohannis? A câştigat ceva Elena Udrea? Dar Monica Macovei? Cât de grave sunt acuzaţiile la adresa lui Teodor Meleşcanu? Cât de periculos este Sebastian Ghiţă? Dar „tata-socru"?

Unde va exploda afacerea „Loteria?" Până unde vor ajunge arestările din dosarele Microsoft şi EADS? Vor fi transferaţi puşcaşii marini americani de la Baza „Kogalniceanu" la primăria lui Radu Mazăre?

Anchetează cineva afacerea „Rompetrol?" Mai vin americanii să facă investiţii în România? Când vom trece la capitalismul popular de tip nordic, pe care şi-l doreşte Traian Băsescu?
Cum vor accepta partidele politice să nu mai fie finanţate cu sacoşe de bani?

Răspunsurile diseară, la „Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi!

Comenteaza