PROMO De ce are România cele mai scumpe medicamente din lume? Dezbatere "Jocuri de Putere", ora 21:00

PROMO De ce are România cele mai scumpe medicamente din lume? Dezbatere
În această seară, la "Jocuri de Putere", Rareş Bogdan vă invită să aflaţi, în cadrul unei dezbateri incendiare, de ce are România cele mai scumpe medicamente din lume.

Campioni la boli de inimă, hepatită şi cancer, românii au medicamente mai scumpe decât nemţii, medici mai puţini decât bulgarii şi salariile cele mai mici din Europa, sub cele din Bulgaria si chiar din Albania. Cine câştigă bani pe seama incapacităţii ţării de a-şi trata bolnavii? De ce sunt banii din Sanatate cea mai buna si sigura pusculita de furt sub acoperire-DEZVALUIRI?

În această seară, de la ora 21.00, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, seful Asociatiei Producatoror Romani de Medicamente, Dragos Damian, şefi din Asigurări, medici, jurnalişti şi pacienţi se întâlnesc la "Jocuri de Putere" pentru a găsi, împreună cu Rareş Bogdan, soluţia la criza medicamentelor.

Vei afla cine este de vină pentru preţul tratamentelor vitale, care a fost cel mai incompetent ministru, cum vrea Nicolae Bănicioiu să modifice legea, când si daca se vor ieftini medicamentele. Va mai avea Romania medici peste 5 ani? Cum facem fata unui prezumtiv conflict armat daca nu avem medici? A fost vreun Guvern in aceasta tara caruia sa ii pese cu adevarat de sanatatea romanilor? Cum au reusit romanii sa bata toate recordurile din lume la nunarul de ocupanti ai fotoliului de ministru al sanatatii in ultimii 25 de ani?

Numai la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi!

Comenteaza