PROMO „Jocuri de Putere”, ANALIZA DE JOI. Raportul preşedintelui, de la „nota 9" Rareş Bogdan) la „nota 7 sau 3" (Ion Cristoiu) - ora 21.00

PROMO „Jocuri de Putere”, ANALIZA DE JOI. Raportul preşedintelui, de la „nota 9
În continuare, Copilul condamnat la moarte în Malaezia/ Copilul condamnat la educaţie în România. Povestea băiatului de 7 ani umilit crunt pentru că nu ştie să rezolve o scădere – ora 22.30

În această seară, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere" afli de ce a notat Ion Cristoiu cu nota 7 conferinţa de presă a lui Klaus Iohannis. Care sunt motivele pentru care a scăzut 3 puncte din nota 10, acordată de Rareş Bogdan, unde a semănat discursul preşedintelui cu prestaţiile lui Traian Băsescu, unde s-a distanţat, şi care este adevărul despre Afacerea „Scroviştea".
Ce aşteaptă strada de la Klaus Iohannis? Ce şanse sunt să le satisfacă românilor aspiraţiile?
Va mai avea Traian Băsescu un rol marcant în politică? Vrea să ajungă preşedintele Republicii Moldova?

Iar de la ora 22.30 vei vedea de ce nu a fost dată afară de la catedră învăţătoarea clujeancă înregistrată de un copil în timp ce-l umilea. Cine răspunde pentru suferinţele unui copil umilit la 7 ani?
Analizăm şi cazul cutremurător al tânărului român condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri şi apelul disperat al tatălui său către preşedintele Iohannis.

Astă-seară, la „Jocuri de Putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 24.00, la Realitatea TV!

 

Comenteaza