PROMO Klaus Iohannis la "Jocuri de Putere", un dialog fără menajamente, cu Rareş Bogdan, de la ora 21:00, şi totul despre a treia suspendare, de la ora 22.30

PROMO Klaus Iohannis la
Spatiul de stabilitate al NATO la frontiera estica a durat câteva minute. Gasca lui Victor Ponta risca sa arunce România în haos pentru a-i bloca lui Klaus Iohannis drumul spre Cotroceni. De ce-i face cadou stânga româneasca lui Putin o criza politica?

În aceasta seara, de la ora 21.00, Klaus Iohannis vine la "Jocuri de Putere". Afla de la invitatul lui Rares Bogdan consecintele intentiei lui Calin Popescu Tariceanu de a-l suspenda pentru a treia oara pe Traian Basescu si daca si care ar fi riscurile la adresa securitatii nationale, dar si raspunsul la toate întrebarile care framânta electoratul în legatura cu persoana sa!

Care este adevarul despre participarea lui Iohannis la "coalitia de la Grivco", cine instrumenteaza mizeriile legate de traficul cu copii, cum si-a cumparat casele, care este legatura sa cu Germania?

De ce este oferta lui Klaus Iohannis - o Românie a cooperarii, a dialogului, lipsita de scandal, a faptelor - atât de periculoasa pentru Victor Ponta si aliatii sai?

Iar de la ora 22.30, în exclusivitate, adevarul despre fortele care instrumenteaza a treia incercare de Ssuspendare. Invitatii mei si ai dumneavoastra sunt: Ion M. Ionita, Ion Cristoiu si Cozmin Gusa. Cine a gandit planul? Veti vedea dovezi care va vor arata adevaratele "jocuri de putere" în care sunt implicati strategi straini, politicieni 100% romani si reprezentanti ai unor servicii de intelligence.

Numai la Realitatea TV, la "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan, asta seara de la 21.00 la 24.00!

Comenteaza