PROMO Măsurile fiscale ale guvernului Predoiu - Exclusiv la "Jocuri de Putere, ora 21.00

PROMO Măsurile fiscale ale guvernului Predoiu - Exclusiv la
22:00 - Cu ce înlocuim partidele-camarila. Studiu despre ce noi partide ar fi votate in Romania
23:00 - Tentativa disperată a Ungariei de a învia politic UDMR.
23:15 - Informaţii incendiare despre Combinaţii politico-financiare cu actori celebrii: Surpriza!

În aceasta seara, de la ora 21.00, premierul din umbra, Catalin Predoiu, aduce la "Jocuri de Putere", în exclusivitate, masurile fiscale cu care vrea sa combat combate deciziile economice luate pe genunchiul operat al lui Victor Ponta. Vei afla care este strategia pentru protejarea resurselor tarii, dar si cât de legal si-a delegat Ponta atributiile. BONUS: convorbirile NESECRETIZATE dintre premierul din serai si ministrii sai. Cine protejeaza interesele României?

Iar de la ora 22.00, Alexandru Radu, Daniel Buti, Octavian Hoandra îti spun când se alatura clasa politica principiului "Stop si de la capat". Cum pot fi înlocuitele partidele-camarila, reminiscenta a feudalismului, cu structuri compatibile celor europene? Mai exista vreo sansa pentru ca românii care nu mai cred în ele, ajunsi la doua treimi din populatie, sa mizeze pe aparitia unor lideri, sau trebuie sa se multumeasca cu sefi politici? Ce partide pot aparea? Studiu EXCLUSIV despre caracteristicile specifice României în corul european tot mai framântat.

 Totodata, începând cu 23.15 analizam tentativa disperata a Guvernului de la Budapesta de a readuce UDMR pe scena politica. Vei vedea TOT ce se ascunde în spatele afirmatiei sefului de Cabinet al premierului Orban Viktor, care inventeaza "activitati anti-ungare" la Bucuresti pentru a stimula ura interetnica.

NU RATA! O investigatie ROMÂNIA CURATA despre fraudarea fondurilor europene pentru spitale

NU ÎN ULTIMUL RÂND: informatii INCENDIARE despre combinatiile financiare transpartinice cu actori celebri: SURPRIZA!

Nu rata "Jocuri de Putere", probabil singura emisiune libera din România! Numai la Realitatea TV, alaturi de Rares Bogdan si invitatii sai, de la ora 21.00 pâna dupa miezul-noptii!

Comenteaza