PROMO Noi dezvăluiri despre mafia retrocedărilor, cum a cumpărat Ponta poştaşii României şi "Dosarul loteria", la „Jocuri de Putere”, de la 22:00

PROMO Noi dezvăluiri despre mafia retrocedărilor, cum a cumpărat Ponta poştaşii României şi
În această seară aflaţi noi dezvăluiri despre mafia retrocedărilor şi care sunt eroii care se plimbă printre noi, doar la „Jocuri de Putere”, de la ora 22:00. În continuare, de la 23:15, vedeţi cum a cumpărat Ponta postasii României şi noi dovezi ale vinovăţiei unui absolvent de Harvard în "Dosarul Loteria".

Sute de mii de hectare de pădure retrocedate abuziv. Zeci de milioane de copaci tăiaţi. Mii de proprietari jefuiţi de frăţia criminală a politicienilor şi judecătorilor. În dosarul retrocedarilor ilegale apar nume noi, iar asupra juriştilor care luptă cu mafia se fac presiuni. Cine-i apără?

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte „Jocuri de Putere" pentru noi dezvăluiri despre cei care tâlhăresc România şi ne otrăvesc aerul. Vei afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan cum a rămas românul fără fratele lui, codrul, şi în ce ţări ajung buştenii smulşi din rădăcini. Dar şi toate metodele prin care caracatiţa pădurilor a reuşit să facă averi fabuloase! Veti cunoaste si aparatorii Statului, cei care desi au salarii ridicole nu au ezitat sa isi faca datoria si sa se bata pentru Romania!

Iar de la ora 23.15 vei descoperi cum a cumpărat premierul Ponta postasii Romaniei? O poveste despre manipulare ca în vremea naziştilor şi cum sunt duşi de nas pensionarii de către „Cel mai cinstit premier". Cât de tare îi este frică de Klaus Iohannis? De asemenea veti vedea cum un absolvent de Harvard reuseste zi de zi sa se faca de ras!

Numai la Realitatea TV, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la „Jocuri de Putere" de la 22.00 la 24.00

Comenteaza