PROMO Premierul: România a bătut Germania la creşterea economică. Mediul de afaceri: ne sufocăm! Cetăţenii: trăim prost! Adevărul la "Jocuri de Putere”, ora 21:00

PROMO Premierul: România a bătut Germania la creşterea economică.  Mediul de afaceri: ne sufocăm! Cetăţenii: trăim prost! Adevărul la
Iar de la ora 23:00 un invitat surpriză va vorbi despre nevrozele românilor şi sănătatea maximă a politicienilor.

Premierul României susţine că ţara se află într-o situaţie economică "extraordinar de bună", Institutul Naţional de Statistică susţine că investiţiile din buget au scăzut cu 30%, iar oamenii de afaceri străini vorbesc de un risc major de retragere a capitalului străin. Oamenii de afaceri romani spun tot mai mult si tot mai des: NE SUFOCAM! Cetatenii Romaniei traiesc prost si fara de speranta.

În această seară, de la ora 21.00, 5 analişti economici de top îţi spun CARE ESTE ADEVĂRUL DESPRE ECONOMIA ROMÂNIEI.

Mircea Coşea, Florin Cîţu, Lucian Isar, Cristian Grosu şi Dan Schwartz îţi spun ADEVARUL! Cum a ajuns ţara la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană dar fara ca viata romanilor si securitatea financiar-economica a firmelor sa creasca! Când se va vedea bunăstarea şi în capacitatea de economisire a românilor? De ce pune fiscul presiune pe contribuabilii oneşti în loc să lupte cu evaziunea fiscală, aşa cum cere Consiliul Investitorilor Străini?

Iar de la ora 23.00, un INVITAT SURPRIZĂ îţi vorbeşte cu umor despre cele două populaţii ale României: politicienii şi contribuabilii. De ce s-a umplut "Mioriţa" de păduchi, cum înlocuim maneaua politică cu un MODEL DE ŢARĂ şi pe cine punem în loc după curăţenia făcută de DNA?

Răspunsurile astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!

 

Comenteaza