PROMO Programul de guvernare PNL şi dezvăluiri din dosarul Microsoft, în exclusivitate, de la 21:00, la Jocuri de Putere

PROMO Programul de guvernare PNL şi dezvăluiri din dosarul Microsoft, în exclusivitate, de la 21:00, la Jocuri de Putere
În această seară se anunţă o ediţie incendiară a emisiunii "Jocuri de Putere". De la 21:00, Cătălin Predoiu va prezenta în exclusivitate programul de guvernare PNL, iar de la 22:00 se vor face noi dezvăluiri din dosarul Microsoft. Tot ce a scris Gabriel Sandu, noi date din Caracatita ANRP şi stenogramele retrocedărilor ticăloase.

A început numărătoarea inversă. Zilele lui Victor Ponta în fruntea Guvernului sunt numărate şi nici la şefia PSD nu se simte prea bine. Ce arme are Opoziţia împotriva sa? Cum va arătaa noua majoritate parlamentară?

În această seară, de la ora 21.00, Cătălin Predoiu vine la „Jocuri de Putere" şi îi spune lui Rareş Bogdan care sunt capetele de acuzare împotriva lui Victor Ponta. Vei descoperi totodată care sunt şansele ţării de a fi guvernată de o largă coaliţie de stânga-dreapta şi cine sunt actorii Romaniei Noului Val.

EXCLUSIV - programul de guvernare al PNL. Care sunt directiile spre care isi gandeste guvernarea premierul din umbra, Catalin Predoiu.

Iar de la ora 22.00 te vei întâlni cu 5 jurnalişti de investigaţii care-ţi vor arăta cum au reuşit „scriitorii" DNA, membri ai curentului literar „Şcoala de la Palatul Ştirbei", sa plaseze dinamită în toate guvernele din ultimii 25 de ani.

Vei descoperi TOT ce le-a spus procurorilor fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, despre colegii de Guvern in dosarul Microsoft si vei afla ce probe exista in dosarul Retrocedarilor abuzive - cu exemple din Bacau, Brasov si Covasna

BONUS: stenograme din Caracatita de la ANRP

Cum arată caracatiţa care a acaparat România dar este tot mai slăbită din cauza anchetelor Microsoft, EADS, Loteria, Diaspora, Petrom-Rompetrol, Retrocedări abuzive şi CFR Marfă, dar şi a intereselor baronilor?

Răspunsurile astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la „Jocuri de Putere", la Realitatea TV!

Comenteaza